V tem programu je sodelovalo 112 skupin, več kot 970 članov skupin ter več kot 130 voditeljev iz 11 regij Slovenije (predstavitev na F3ŽO)

01.10.2019 |

Pazi nase in (po)skrbi zase

1. oktobra 2019 je bila na F3ŽO organizirana okrogla miza ob zaključku programa Pazi nase in (po)skrbi zase, na kateri so se zbrali ljudje iz različnih koncev Slovenije.

Sodelujoči na okrogli mizi so bili:

F3ŽO sodelujoči okrogle mize 2predsednica Zveze društev za socialno gerontologijo Slovenije, gospa Zorica Škorc / predstavnica prijavitelja programa, koordinatorka Centra za krepitev zdravja ZD Maribor, gospa Nataša Vidnar / predstavnica partnerja v programu, vodja programa, Petra Cerinšek / predstavnica prijavitelja programa.

V okviru okrogle mize smo predstavili prijavitelja, partnerja ter ključne aktivnosti v programu z evalvacijo programa.

F3ŽO sodelujoči okrogle mize 2Zelo smo ponosni, da nam je skupaj, še posebej z voditelji skupin za samopomoč za člane skupin, uspelo doseči, da smo se skozi 10 mesecev pogovarjali o primerni prehrani, gibanju in zdravem življenjskem slogu, skaterim lahko prispevamo k preprečevanju poglabljanja krhkosti pri starejših odraslih.

V tem programu je sodelovalo 112 skupin, več kot 970 članov skupin ter več kot 130 voditeljev iz 11 regij Slovenije.

F3ŽO udeleženci okrogle mize 1Hvala, da smo skupaj ustvarili gibanje, ki spoštuje iniciativo da bolj zdravo jemo in se gibljemo, z željo da ostajamo čim dlje časa v dobri psiho-fizični kondiciji.

Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje RS. Projekt / program je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.

logo Pazi nase in (po)skrbi zaselogo ZDSGSlogo ZD Dr.Adolfa Drolca MB malalogo Ministrstvo za zdravje RSlogo Dober tek Slovenija

Podporniki