Vključitev v program Pazi nase in (po)skrbi zase

26.10.2017 |

Novice zveze

Srečanje predstavnikov medgeneracijskih društev (Domžale, 12. 9. 2017)V leto 2017 smo z Ministrstvom za zdravje uspešno dogovorili sodelovanje v novem programu z naslovom Pazi nase in (po)skrbi zase.

Program Pazi nase in (po)skrbi zase predstavlja sklop aktivnosti za starejše odrasle, s ciljem prispevati k preprečevanju poglabljanja krhkosti pri starejših odraslih, temelječ na primerni hrani, telesnih vajah in primeri dobrih praks.
predstavitev programa Pazi nase in (po)skrbi zase prostovoljcem ZDSGS (Laško, 19. 10. 2017)

Omenjen program pomeni nadgradnjo izvedenega programa (Z)migaj se!, v katerega se je, tudi na osnovi vašega povabila, v letu 2015-16 vključilo več kot 900 upokojencev, ki so skozi 6 mesecev poglobljenega dela spoznali in osvojili Priporočila za zdravo prehranjevanje in telesno dejavnost.

Vabimo vas k ogledu zloženke v programu Pazi nase in (po)skrbi zase. E-zloženka
Medgeneracijska društva in druge organizacije, ki ste člani ZDSGS boste na sedež organizacije do konca novembra 2017 prejeli tudi zloženke v tiskani obliki.
Veseli bomo vaše odločitve za sodelovanje v novem programu Pazi nase in (po)skrbi zase,  katere aktivnosti bodo v skupinah potekale v letih 2018-2019.

Za prijavo v program izpolnite prijavnico, ki je del zloženke in jo pošljite na ZDSGS, Partizanska c. 12, 2000 Maribor ali e-naslov: , najkasneje do 20. 12. 2017.

logo Pazi nase in (po)skrbi zaselogo ZDSGSlogo ZD Dr.Adolfa Drolca MB mala se manjlogo Ministrstvo za zdravje RSlogo Dober tek Slovenija

 

 

 

 

 

 

 

Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje RS. Projekt / program je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.

Podporniki