Sodelovanje ZDSGS na F3žo

27.09.2022 |

Novice zveze

Od 27. do 29. septembra 2022 v hramu slovenske kulture v ljubljanskem Cankarjevem domu poteka že 21. Festival za tretje življenjsko obdobje, največja tovrstna prireditev za starejše v Evropi. Že od samega začetka je posvečen aktivnemu staranju, izboljšanju kakovosti življenja starejših in uresničevanju solidarnosti med generacijami – ravno zato ves program poteka pod geslom Vsi smo ena generacija! Rdeča nit tokratnega dogodka, predvsem strokovnega programa Festivala, bo digitalizacija za vse generacije.

 

V sredo, 28. septembra bo v sklopu izobraževalnega programa sodelovala tudi Zveza društev za socialno gerontologijo Slovenije. Mag. Mateja Prosen, zaposlena v strokovni službi ZDSGS, bo izvedla  delavnico z naslovom »Recept za srečo je srčna komunikacija«.

 

Vabimo vas na potovanje, v katerem boste ugotavljali ali smo ženske res iz Venere in moški iz Marsa, ko se pogovarjamo, ali se znamo pogovarjati le ljudje, zakaj različno slišimo isti stavek, zakaj besede bolijo in prizadenejo, kako aktivno poslušati sebe in druge, izkusili boste asertivno komunikacijo ter se skozi vaje poigrali z neverbalno komunikacijo.

 

Vidimo se v sredo v Cankarjevem domu, od 11. do 13. ure v dvorani M3 in M4. Prisrčno vabljeni!

 

Podporniki