PRIČETEK NOVEGA »ŠOLSKEGA LETA« ZA SKUPINE TER OBJAVA NATEČAJA

01.09.2022 |

Novice zveze

Po dveh letih soočanja z epidemijo koronavirusa in z različnimi omejevalnimi ukrepi glede druženja,  je tukaj končno bolj normalen september, ko lahko lažje načrtujemo naša srečanja skupin. Čudovit občutek, kajne?

 

Nekatere skupine ste se srečevale celo poletje, nekatere pa ste si vzele nekaj premora in za nekaj tednov prekinile druženja. Zdaj prihaja čas, ko se bodo srečanja znova umestila v naš tedenski koledar.

 

Zagotovo komaj čakate, da si boste izmenjali najnovejše poletne spomine, podelili utrinke iz prebranih knjig in potepanj, povedali kaj je zraslo in kaj ne na vaših vrtičkih, kaj vse je že shranjeno na policah v shrambi, kako je potekalo življenje v tem vročem poletju.

 

Predlagamo pa vam še eno rdečo nit za pogovor v skupinah in sicer v povezavi z letošnjo 35-letnico programa.

V sklopu praznovanja razpisujemo ustvarjalni natečaj z naslovom »Drug z drugim«.

 

Namen natečaja je, da se v skupinah pogovarjate na to temo in na to temo tudi ustvarjate. Risbe, skice, stripi, fotografije, pesmi, pregovori, izreki… oz. karkoli bo na to temo nastalo, nam posredujte do 10. oktobra na naslov: ZDSGS, Partizanska cesta 12, Maribor ali na e-naslov: zveza@skupine.si. Izdelke obvezno opremite s podatki društva iz katerega prihajate ter s podatki avtorja ali avtorjev izdelka. 

 

Želimo vam veliko povezovalnih pogovorov ter ustvarjalnih uric!

 

strokovna služba ZDSGS

 

Natečaj ZDSGS ob obeležitvi 35

 

Podporniki