Obeležitev 35-letnice Programa

19.04.2022 |

Novice zveze

SPOŠTOVANE VODITELJICE IN VODITELJI SKUPIN!

 

V letošnjem letu program »Skupine starih ljudi za samopomoč« obeležuje 35-letnico delovanja, saj je bila leta 1987 v Izoli ustanovljena prva skupina. Obletnico bomo proslavili z izvedbo srečanj prostovoljk in prostovoljcev na različnih lokacijah po Sloveniji. Po dolgem času bomo imeli možnost, da se srečamo v živo, v večjem številu, iz različnih lokalnih mrež in društev ter soustvarimo čudovit dan.

 

Naše skupno druženje bomo na vseh lokacijah pričeli z registracijo med 8.30 in 9. uro. Zaključne misli pred odhodom domov si bomo podelili okrog 13. ure.

V vmesnem času pa se bomo naučili, da se »moder človek ne stara, ampak zori« (Andrej Pešec), poiskali vire moči, načrtovali nove aktivnosti, se sprostili z »jogo smeha« (Aleksandra Kosec) in si vzeli čas tudi za druženje in pogostitev.

 

LOKACIJA 1: Maribor, 21. april 2022, HOTEL PIRAMIDA, dvorana Amfiteater.

Parkiranje: Ob hotelu Piramida, na naslovu Ulica heroja Šlandra 10, 2000 Maribor je na voljo plačljivo parkirišče. Brezplačno parkiranje je možno v Europarku.

 

LOKACIJA 2: Domžale, 5. maj 2022, dvorana v prostorih Obrtne zbornice Domžale, Šaranovičeva cesta 21c.

Parkiranje: Ob stavbi je na voljo nekaj brezplačnih parkirišč. Parkira se za rampo. Za izhod prejmete žetone. Možnost brezplačnega parkiranja je tudi na bližnjem parkirišču trgovine Hofer.

 

LOKACIJA 3: Domžale, 12. maj 2022, dvorana v prostorih Obrtne zbornice Domžale, Šaranovičeva cesta 21c.

Parkiranje: Ob stavbi je na voljo nekaj brezplačnih parkirišč. Parkira se za rampo. Za izhod prejmete žetone. Možnost brezplačnega parkiranja je tudi na bližnjem parkirišču trgovine Hofer.

 

LOKACIJA 4: za prostovoljke in prostovoljce iz goriške in primorske regije po 23. maju, točen datum in lokacijo še sporočimo.

 

Prosimo vas, da svojo udeležbo na srečanju predhodno potrdite pri svoji organizatorki mreže.

Dodatne informacije dobite na sedežu ZDSGS v Mariboru, tel.: 02/234 75 73 ali

PE Ajdovščina, tel.: 051 361 967, ali  preko E-pošte: zveza@skupine.si

 

Dobrodošli, veselimo se druženja z vami!  

strokovna služba ZDSGS

                                            logo 35 let

Podporniki