Nova podoba spletne strani www.skupine.si

23.06.2020 |

Novice zveze

Vabljeni k ogledu prenovljene podobe naše spletne strani www.skupine.si , kjer je predstavljena Zveza društev za socialno gerontologijo Slovenije ter programi in aktivnosti. Spletna stran je bolj barvita in dinamična in verjamemo, da vam bo všeč.

Pomemben del predstavitve je namenjen lokalnim mrežam skupin:

medgeneracijskim društvom in drugim društvom ter organizacijam, ki so sestavni del nacionalne mreže skupin starih ljudi za samopomoč, ki je temelj ZDSGS. Pri oblikovanju te vsebine so nam pomagali nosilci programa in drugi sodelavci iz lokalnih mrež.

Še posebej nas veseli novost - zemljevid Slovenije, s pomočjo katerega lahko obiskovalec spletne strani najde sebi najbližjo lokalno mrežo skupin, ki je tudi predstavljena v besedi in sliki. Tako je predstavljenih vseh 44 članov ZDSGS.

Vabljeni tudi, da se z nami povežete preko Facebooka, povezave najdete na dnu spletne strani. Če želite prejemati spletne novice ZDSGS, pa nam prosimo sporočite svoj e-mail.

Posebna zahvala gre krasni ekipi podjetja Arctur d.o.o., s katerim strokovna služba ZDSGS uspešno sodelujemo že vse od leta 2006. Ekipa Arctur nam je pomagala pri rojstvu nove podobe tako z idejami kot z izvedbo. Ves čas tudi skrbijo za varnost spletne strani in nudijo vso potrebno podporo za nemoteno delovanje. Iskrena hvala!

zdsgs_logo-03-1

 

Podporniki