Opomnik IV - prvo tromesečje Pazi nase in (po)skrbi zase - november 2018

28.11.2018 |

Pazi nase in (po)skrbi zase

Drage voditeljice in voditelji v programu PAZI NASE IN (PO)SKRBI ZASE!

Mesec NOVEMBER je že skoraj za nami in verjamemo, da ste že osvojili 6 novih telesnih vaj ter se pogovorili o 6 pogovornih temah ter tako ozavestili pomen gibanja, prehrane ter primernega življenjskega sloga za močan mišično-skeletni sistem.

Sedaj pa za vas nekaj informacij:

Prosimo vas, da nam do 5.12.2018 pošljete poročilo o opravljenem delu v programu na naslov Zveza društev za socialno gerontologijo Slovenije, Partizanska 12, 2000 Maribor ali skenirano poročilo na e naslov: . Evidenčne liste lahko najdete na naslednji povezavi www.skupine.si/pazi_nase_in_poskrbi_zase/gradiva/.

Na spletni strani Zveze v novicah, si lahko na povezavi preberete več o vsebinah Druge mednarodne konference Obvladovanje krhkosti danes za jutri, ki naslavlja isto področje kot naš program Pazi nase in (po)skrbi zase. Bodite pozorni na predlagane povezave v tem prispevku.

Vabimo vas k poslušanju prispevka o programu Pazi nase in (po)skrbi zase, pripravljenem na Radio Maribor, v oddaji Nad leta z nasmehom. Posnetek oddaje lahko poslušate na naslednji povezavi.

Vse voditeljice/voditelje skupin prijazno vabimo, da nam pošljete fotografije vaših skupin, ob izvajanju pogovora in/ali telovadbe v vaši skupini v okviru programa Pazi nase in (po)skrbi zase. Fotografije bi želeli objaviti na spletni strani Zveze in na facebook profilu programa.

Za vaše sodelovanje se vam zahvaljujemo in vam želimo zadovoljne dni,

Strokovna služba Zveze

  Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje RS. Projekt / program je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.

logo Pazi nase in (po)skrbi zaselogo ZDSGSlogo Ministrstvo za zdravje RSlogo Dober tek Slovenijalogo ZD Dr.Adolfa Drolca MB mala

Podporniki