To nedeljo vabljeni v Arboretum na Čarobno simfonijo

25.05.2018 |

Novice zveze

Čarobna simfonijaV čudovitem zelenem ambientu cvetočega Arboretuma Volčji Potok se proti koncu pomladi odvija Čarobna simfonija. Dogodek je namenjen vsem mladim po srcu (40+), željnim zdrave zabave, novih znanj, dobre družbe in kulinaričnih razvajanj. Sodelujemo tudi ZDSGS, tako da vabljeni da nas obiščete.

Z glavnega odra nas bodo letos pozdravili številni slovenski glasbeni izvajalci, pevski zbori in folklorne skupine. Za želodčke in okuševalne brbončice bodo skrbeli vrhunski ustvarjalci kulinaričnih specialitet, vinski in pivski promotorji, svoje pa bodo dodali tudi »food bloggerji«, ki bodo svoje recepte prenesli s svetovnega spleta neposredno na Čarobno simfonijo. program

arboretum volčji potokV objemu cvetočih rožnih grmov se bodo obiskovalci lahko razgibali na delavnicah joge, plesa ali zanimivih tekmovanj, pod krošnjami dreves pa se bodo prepustili razvajanju v kotičkih za sprostitev naših pokroviteljev in se preizkusili v miselnih izzivih in nagradnih igrah.

Tisti, željni novega znanja, pa bodo toplo vabljeni, da svoje možgančke zaposlijo na številnih izobraževalnih, kreativnih in ustvarjalnih delavnicah v sodelovanju s sponzorji, raznimi klubi in društvi.

Kot vsi dogodki Zavoda Zaupanje tudi Čarobna simfonija nosi dobrodelno noto. V sodelovanju s klubi in društvi, ki se bodo na dogodku predstavili, bomo v domovih za starejše občane izvedli različne delavnice, nastope in predavanja, ki jim bodo popestrili življenje v domu.

Do cenejših vstopnic preko spletne prijave: https://www.carobnasimfonija.si/simfonija-arboretum-2018/prijava/

Zakaj spletna prijava?

Ker velja:

  1. Spletna prijava je pogoj za nakup vstopnice po znižani ceni za vstop v Arboretum Volčji Potok v nedeljo, 27. maja 2018.
  2. Znižana cena vstopnice je 6,80 € na osebo, vsak obiskovalec prejme tudi darilo (ki vsebuje tudi dišavnico v lončku).
  3. Sezonske karte za vstop v park ne veljajo na dan prireditve.

Se vidimo v nedeljo, 27. maja 2018.

Prijazno vabljeni.

 

Podporniki