Vabilo v program Pazi nase in (po)skrbi zase

25.10.2017 |

(Z)migaj se

Drage voditeljice in voditelji v programu (Z)migaj se!

V leto 2017 smo z Ministrstvom za zdravje RS uspešno dogovorili sodelovanje v novem programu z naslovom Pazi nase in (po)skrbi zase.

Program "Pazi nase in (po)skrbi zase" predstavlja sklop aktivnosti za starejše odrasle, s ciljem prispevati k preprečevanju poglabljanja krhkosti pri starejših odraslih, temelječ na primerni hrani, telesnih vajah in primerih dobrih praks.
Omenjen program pomeni nadgradnjo izvedenega programa (Z)migaj se!, v katerega se je, tudi na osnovi vašega povabila, v letu 2015-16 vključilo več kot 900 upokojencev, ki so skozi 6 mesecev poglobljenega dela spoznali in osvojili Priporočila za zdravo prehranjevanje in telesno dejavnost.


Vabimo vas k ogledu zloženke v programu "Pazi nase in (po) skrbi zase". E-zloženka
Veseli bomo vaše odločitve oz. odločitve vaše skupine za sodelovanje v novem programu "Pazi nase in (po) skrbi zase", katere aktivnosti bodo v skupinah potekale v letih 2018-2019!


Za prijavo v program Pazi nase in (po)skrbi zase  izpolnite prijavnico, ki je del zloženke in jo pošljite na ZDSGS, Partizanska c. 12, 2000
Maribor ali e-naslov: , najkasneje do 20.12.2017.

logo Pazi nase in (po)skrbi zaselogo ZDSGSlogo ZD Dr.Adolfa Drolca MB mala se manjlogo Ministrstvo za zdravje RSlogo Dober tek Slovenija
 

 

 

 

 

 

 

Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje RS. Projekt / program je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.

Podporniki