Srečanje članov medgeneracijskega društva MOZAIK GENERACIJ POLZELA

03.02.2016 |

Novice zveze

December je čas druženja. Čas, ko se skupaj poveselimo, obudimo spomine na preteklo leto ter polni novih načrtov in dobrih sklepov  vstopimo v novo leto.

Člani in voditelji medgeneracijskega društva Mozaik generacij Polzela smo se zadnjič v letu 2015 zbrali 19. decembra v kristalni dvorani Doma upokojencev Polzela.

joga smehaNajprej nas je animatorka joge smeha Špela Lubej vodila, da smo se na glas, nekateri celo do solz, nasmejali ... se sprostili in povezali.

Tako povezani smo podelili med seboj pomembne dogodke leta 2015, pomembne tako za člane, prostovoljce kot tudi društvo samo. Redna druženja v naših skupinah, skupinah starih ljudi za samopomoč, tako v domu kot v lokalnem okolju, ustanovitev novih skupin v lokalnem okolju, strokovno-družabna srečanja, udeležbo na seminarju Drug z drugim na Debelem Rtiču za prostovoljce-voditelje skupin, izvedbo Eno dnevnega druženja 3 generacij kot tudi izvedbo Več-dnevnega medgeneracijskega tabora.

Temu je sledila pogostitev in druženje, v prijetni družbi, saj ni velikokrat priložnosti, da se zberemo  v takem številu. Srečanje članov medgeneracijskega društva MOZAIK GENERACIJ POLZELA smo zaključili z željami, da naj bo vse najlepše tudi v prihajajočem letu 2016.

Predsednica, Marjana Šmajs

 

Podporniki