Srečanje članov skupin MD Tromostovje v znamenju tombole; Nova mreža skupin v Beli krajini

11.01.2016 |

Novice zveze

DSCN0217

Že drugo leto zapored smo se članice, člani, voditeljice in voditelji skupin MD Tromostovje v prijetnem predprazničnem vzdušju srečali v enoti Bokalce DSO Ljubljana Vič – Rudnik. 

Srečanje se je pričelo s toplimi pozdravnimi nagovori  direktorice DSO Ljubljana Vič – Rudnik, mag. Melite Zorec, in predsednice MD Tromostovje, Janje Žlogar Piano. Povezovalka srečanja Anja Žitnik nas je v veselem vzdušju popeljala skozi dogodek in posamezne točke, ki so jih pripravili člani skupin. Tako smo lahko prisluhnili Vneto spremljamo izžrebane številkerecitacijam, pevskim nastopom, pri katerih tudi občinstvo ni ostalo tiho, mislim posameznih članic in članov ter osebnoizpovedni zgodbi ene od naših članic, ki se nas je vseh globoko dotaknila. 

Glavni dogodek srečanja pa je bila seveda tombola. 

Veselje ob vseh izžrebanih številkah na tombolski srečki je bilo še večje ob prejemu dobitkov, poskrbeli pa smo, da teh ni bilo malo. 

Srečanje je nedvomno polepšala prostovoljka s kitaro, ob kateri smo skupaj zapeli, na koncu pa smo se še družili ob pogostitvi in pogovoru. 

Donator pogostitve Spar SlovenijaNajlepše se zahvaljujemo donatorju pogostitve za srečanje, podjetju Spar Slovenija d.o.o.  

Prav tako gre velika zahvala DSO Ljubljana Vič-Rudnik, enoti Bokalce, ki nas je zopet gostoljubno sprejela pod svojo streho. 

Za konec si zaželimo le: še na mnoga leta!    D.G.

vabljeni k ogledu fotogalerije na podstrani MD Tromostovje ....

in pa k ogledu dogodka o Zaključku izobraževanja prostovoljcev - voditeljev skupin v Beli krajini ...

 

 

Podporniki