Škofja Loka - vabilo na delavnico za urjenje spomina ~ utrinki dogodkov

12.10.2015 |

Novice zveze

Delavnica za urjenje spominagugalnica

Prijazno vabimo vse zainteresirane na delavnico za urjenje spomina.

Kdaj? V sredo, 14. 10. 2015 ob 15.30 uri.

Kje? RKS Območno združenje Škofja Loka, Kidričeva c.1, Škofja Loka.

Izvajalec: strokovna služba Zveze društev za socialno gerontologijo Slovenije.

Dogodek sofinancira Občina Škofja Loka, MDDSZ in FIHO.


V ponedeljek, 21. septembra 2015 so se v Slovenski Bistrici ponovno, že drugič srečali prostovoljci/prostovoljke voditelji skupin, ki so se povezovali  v procesu  usposabljanja in izobraževanja voditeljev skupin starih ljudi za samopomoč, ki je potekalo v Slovenskih Konjicah v letih 2013-2014.

dom dr. Jožeta Potrča PoljčaneProstovoljci treh regij: Koroške, Savinjske in Podravske so se strokovno – družabnega  srečanja udeležili z veseljem.  Srečanje  je bilo organizirano v Slovenski Bistrici, v enoti Doma Dr. Jožeta Potrča Poljčane, z namenom predstavitve domskega varstva v Slovenski Bistrici , ki sta nam ga predstavili direktorica doma ga. Iva Soršak in ga. Zdenka Flajnik, obe prostovoljki in voditeljici v našem programu.

 


IMG 3251V torek, 15. 9. 2015 je na Ljubljanski c. 58 v Domžalah potekal "Dan odprtih vrat" Zveze društev za socialno gerontologijo Slovenije, ki ima na tej lokaciji svojo poslovno enoto že deveto leto. Eden od dogodkov je bilo tudi predavanje z naslovom Varna in lepa starost. Udeleženci so izvedeli marsikaj zanimivega in koristnega.

 

 

IMG 3256IMG 3277IMG 3280

 

 

 

 

 

Dogodke je sofinancirala Občina Domžale, MDDSZ in FIHO.

Podporniki