Vabljeni na 14. Festival za tretje življenjsko obdobje, Ljubljana

22.09.2014 |

Novice zveze

14F3ŽO - logo datumVabljeni na Festival za tretje življenjsko obdobje, ki bo od 29. septembra do 1. oktobra v Cankarjevem domu vse obiskovalce navdušil z bogatim programom, sejemsko ponudbo, umetniškimi razstavami, ne bodo manjkali niti sejemski popusti, ustvarjalne delavnice, delavnice in predavanja o zdravem življenjskem slogu, družini in socialnem vključevanju. Ne pozabite, vsi smo ena generacija!
VSTOP PROST!  F3ŽO  vabilo

 

Zveza društev za socialno gerontologijo Slovenije bo na F3ŽO sodelovala z 2 dogodkoma:

  • V okviru programa Mestne občine Ljubljana se bo v torek, 30. 9. 2014 od 9.00 do 9.40 ure v Prvem preddverju (Razstavni prostor 2) izvedla delavnica z naslovom Socialna mreža in starost - pomen prostovoljstva in medgeneracijskega sodelovanja. Vabljeni, da se nam pridružite in pobliže spoznate prostovoljce in člane skupin, ki delujejo v Ljubljani in okolici.
  • Prav tako v torek, 30. 9. 2014 pa vas od 12.10 do 13.10 ure vabimo v Konferenčno dvorano M (prvo preddverje) na dogodek z naslovom Medgeneracijski tabori - model povezovanja treh generacij. Spoznajte medgeneracijske tabore, ki predstavljajo most med generacijami in so posebna oblika sobivanja in sožitja treh generacij, ki jo je vpeljala ZDSGS. Tabori se izvajajo že od leta 1994, udeleženci so člani skupin starih ljudi za samopomoč, voditelji in mladi prostovoljci. V pripravi je tudi priročnik, ki bo pregledno predstavil medgeneracijske tabore. 

Lepo povabljeni, da se nam pridružite! Veseli vas bomo.


Festival za tretje življenjsko obdobje med svoje vrste vabi prostovoljce!

Že 14. Festival za tretje življenjsko obdobje, ki bo potekal od ponedeljka, 29. septembra, do srede, 1. oktobra v Cankarjevem domu, med svoje vrste vabi prostovoljce, ki bi želeli postati del tega izjemnega dogodka.

Smisel Festivala za tretje življenjsko obdobje je sodelovanje, druženje in pomoč. Prav zato smo sklenili v svoje vrste povabiti komunikativne posameznike, z dobrim poznavanjem festivalskih vsebin, ki bi se želeli družiti z obiskovalci festivala in jim razkazati zanimive in skrite kotičke festivalskega dogajanja. Samo lani je festival privabilo več kot 15.000 obiskovalcev, ki so se lahko udeležili različnih izobraževalnih dogodkov, ustvarjalnih delavnic, kaj zanimivega nakupili na sejmu ipd.

Veselo in polno zanimivih dogodkov bo – postanite del tega tudi vi in se prijavite še danes!
Rok za oddajo obrazca je ponedeljek, 22. septembra 2014.
Prijave zbiramo tukaj: http://www.f3zo.si/ljubljana/za-sodelujoce/prostovoljstvo/.

Se vidimo na Festivalu!
 

Podporniki