okrogla miza Aktivno življenje v starosti kot odmev povezovanja gospodarskega in negospodarskega sektorja

07.03.2013 |

Novice zveze

VABILO  

Spoštovani,  

Zveza društev za socialno gerontologijo Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za pravosodje in javno upravo in različnimi partnerji izvaja v letu 2012 in 2013 projekt »Učinkovita komunikacijska platforma – osnova mreže prostovoljstva med zaposlenimi v podjetjih, javni upravi in nevladnih organizacijah«, ki je namenjen krepitvi družbene odgovornosti organizacij in skupin zaposlenih, ki se v procesu odhoda v upokojitev pripravljajo na aktivno življenje v tretjem obdobju življenja.  

Pozitivne izkušnje s projektom »Učinkovita komunikacijska platforma – osnova mreže prostovoljstva med zaposlenimi v podjetjih, javni upravi in nevladnih organizacijah« bi vam radi predstavili v sodelovanju z DOBA fakulteta, kjer bomo predstavili aktivnosti in rezultate projekta kot tudi sodelovanje z organizacijami v gospodarstvu in negospodarstvu.   

Pridružite se nam v sredo, 13. marca 2013, ko bo v dvorani K1, na Doba Fakulteti, Prešernova 1 v Mariboru, med 12.30 in 14.00 uro potekala okrogla miza z naslovom »Aktivno življenje v starosti kot odmev povezovanja gospodarskega in negospodarskega sektorja.    VABILO

Prosimo, če svojo udeležbo potrdite na e-mail:  petra.cerinsek@skupine.si

Več informacij pa je na razpolago na spletni strani http://www.skupine.si/projekti_in_dogodki/

Prisrčno vabljeni!

logo zveza    

logotip MPJU

 

Podporniki