Priprave na upokojitev in aktivno življenje po upokojitvi, projekt ob evropskem letu prostovoljstva

26.09.2011 |

Novice zveze

V ljubljanskem Cankarjevem domu bo v okviru 11. Festivala za tretje življenjsko obdobje, Zveza društev za socialno gerontologijo Slovenije, s sodelovanjem Ministrstva za javno upravo organizirala okroglo mizo Priprave na aktivno življenje v času upokojitve.
MJU - LogotipOkrogla miza bo v sredo, 28. septembra 2011, v konferenčni dvorani M2 s pričetkom ob 11.00 uri.

avtor fotografije: Ivan Merljak Moderator okrogle mize bo mag. Tone Kladnik. Dosedanje praktične izkušnje tega pilotskega projekta bodo z izmenjavo izkušenj predstavili Branka Knific, predsednica ZDSGS, Petra Cerinšek, vodja projekta, Majda Hrovat, koordinatorka nacionalne mreže, sodelovanje s podjetji, ter Miha Ulčar in Špela Turk, predstavnika Ministrstva za javno upravo, ki projekt financira. avtor fotografije: Ivan Merljak
Na okrogli mizi bodo sodelovale tudi prostovoljke Blanka Kositer iz Medgeneracijskega društva za samopomoč Drava, voditeljica v skupini Nove KBM Maribor, Marija Dukić iz Medgeneracijskega društva Jesenski cvet, voditeljica v skupini podjetja Tosama in predstavnica podjetja Tosama, Albina Kosmač, članica skupine Bombažki iz Tosame.

V projektu pri katerem sedaj sodelujejo Tosama d.d., Mercator d.d., Nova KBM d.d., MDS Drava in MD Jesenski cvet ljudi osveščajo o pomenu prostovoljstva kot možni obliki aktivnega preživljanja prostega časa.

Podporniki