Festival za 3. življenjsko obdobje, od 27. do 29. septembra 2011

14.09.2011 |

Novice zveze

  • Na Festival za tretje življenjsko obdobje z ugodno ceno vlaka

Na Festival za tretje življenjsko obdobje 2011, ki bo v Cankarjevem domu v Ljubljani od 27. do 29. septembra, se lahko udobno in varno odpeljete z vlakom. Če vas bo na pot krenilo več skupaj, pa bo vozovnica prav poceni.

Skupinam najmanj šestih oseb namreč organizatorji festivala v sodelovanju s Slovenskimi železnicami ponujajo povratne vozovnice za samo 4 EUR na osebo, in to iz katerega koli kraja v Sloveniji.

Kako do ugodnih vozovnic?

Izpolnite priložen obrazec, v katerega vpišete seznam potnikov in ga pravočasno pošljete na spodnji naslov. Potrjeni seznam potnikov, relacijo potovanja, čas odhoda in vrnitve pošljite do petka, 25. septembra 2011 na naslov Slovenske železnice, PE Potniški promet, Majda Genjac, Kolodvorska 11, 1506 Ljubljana. Seznam lahko pošljete tudi po faksu, 01/29 14 818, ali po e-pošti: majda.genjac@slo-zeleznice.si.

Dodatne informacije:
Več informacij dobite na telefonski številki 01/29 14 433. Vozne rede vlakov si lahko ogledate na železniških postajah in na spletnem naslovu www.slo-zeleznice.si.

  • "Izzivi za osebe stare 50 let in več", okrogla miza

V četrtek, 28. 9. 2011 ob 11.uri bo na Festivalu za tretje življenjsko obdobje sodelovala tudi Zveza društev za socialno gerontologijo Slovenije z izvedbo okrogle mize "Izzivi za osebe stare 50 let in več", kjer bo predstavljen pilotski projekt sodelovanja med NVO in gospodarstvom, ki ga je sofinanciralo Ministrstvo za javno upravo.

Ta dan se bo Zveza društev tudi predstavljala na stojnici skupaj z Občino Domžale in Medgeneracijskim društvom Jesenski cvet iz Domžal.

Vabljeni!

Podporniki