novice iz Zveze društev

07.04.2010 |

Novice zveze

  • SKUPŠČINA Zveze društev z dne 30. 3. 2010:

- Izvedene so bile nadomestne volitve za predsednico Zveze društev. Za predsednico je bila izvoljena ga. Branka Knific. Za člana IO Zveze društev - predstavnika za JV ni bilo predloga, tako da se ponovno izpelje kandidacijski postopek do naslednje redne skupščine.
- Članstvo Zveze društev: iz pridruženega članstva sta se kot redna člana priključila Medgeneracijsko društvo Pristan, Piran in Medgeneracijsko društvo za samopomoč Logaške lipe, Logatec. Kot pridruženi člani so bili sprejeti: OZ RK Ptuj, OZ RK Šmarje pri Jelšah in Zavod Sv. Cirila in Metoda, Beltinci, OE Dom Janka Škrabana.


  • MEDGENERACIJSKI TABOR 2010 - interni razpis Zveze društev za sofinanciranje medgeneracijskih taborov v letu 2010

Zveza društev bo tudi v letu 2010 sofinancirala izvedbo medgeneracijskih taborov, katerih izvajalci bodo medgeneracijska društva, ki izvajajo program Skupine starih ljudi za samopomoč. Rok za oddajo vlog je 31. 5. 2010. razpisna dokumentacija


  • NAJ PROSTOVOLJKA/ NAJ PROSTOVOLJEC & NAJ PROSTOVOLJSKI PROJEKT leta 2009

Mladinski svet Slovenije že osmič razpisuje natečaj za Naj prostovoljko/ Naj prostovoljca/ Naj prostovoljski projekt minulega leta. Več o tem najdete na spletni strani MSS
V kolikor se boste odločili, da prijavite osebo za naj prostovoljca/ko ali kakšen projekt, ki ga izvajate v društvu, vam lahko Zveza društev k prijavi poda mnenje. Rok za oddajo prijavnic je 10. april 2010.

Podporniki