15. št. Prepletanja, oktober 2005

03.10.2005

Iz vsebine:

4 minister Anton Drobnič
Ema Brelih/ Pogovor: Minister Anton Drobnič
"Kvaliteta življenja ni odvisna zgolj od denarja, pač od tega, koliko udejanjamo medsebojno sožitje", pravi prvi mož Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve.
7 neozdravljivi alkoholiki v ustanovah
Neozdravljivi alkoholiki v ustanovah
Tone Kladnik o svojih spoznanjih in izkušnjah, ki jih je dobil pri dolgoletnem delu na področju zdravljanja alkoholizma.

10 mostovi med generacijami
Mostovi med generacijami
Trije medgeneracijski tabori - na Vodiški planini in v Radencih v sliki in besedi kot so jih doživeli udeleženci in organizatorji.

16 primer dobre prakse
Primer dobre prakse
Ana Golja pripoveduje o svojih izkušnjah s starimi ljudmi, s katerimi se srečuje v privatnem življenju in kot prostovoljka.

19 sredina
Sredina
Oseben pogled Danice Matjanec na svoje delo in celotno organizacijo ter zapis Ivana Merljaka o filmu Življenje je kot reka.
23 učenje za delo
Učenje za delo
Izkušnje z različnimi oblikami in metodami dela, ki so se uveljavile na medgeneracijskih taborih, ki jih lahko uporabimo tudi na drugih srečanjih.
28 novice iz združenja
Novice iz Združenja
Poletni meseci so potekali v pripravah na jesenske dogodke. Danijela je pripravila povzetek svoje raziskave o doseganju ciljev v programu.
celotni prispevek ...35 kratka zgodba
Kratka zgodba
Zgodbe in razmišljanja o zelo različnih tematikah so napisale Dada Pirnat, Vanda in Irena Hvala.

39 v družbi z dobro knjigo
V družbi z dobro knjigo
Joža Vršnik in Kati Turkova sta bila notranje bogata človeka, ki sta vse to rada delila z drugimi ljudmi.Želim se naročiti na revijo Prepletanja ...

  • (jpg)

Podporniki