Usposabljanje in izobraževanje organizatorjev mrež, Gorjuša

18.06.2020

Usposabljanje in izobraževanje organizatorjev mrež  - strokovnih vodij lokalnih mrež skupin

V četrtek, 18. 6. 2020 je v Jamarskem domu na Gorjuši potekalo usposabljanje in izobraževanje organizatorjev mrež. Vsebina programa je bila sledeča:

  • Evalvacija izvajanja programa Skupine starih ljudi za samopomoč v lokalnih in nacionalni mreži v času epidemije (Covid-19),
  • Prilagoditev izvajanja nalog nosilcev programa in voditeljev skupin na spremenjene razmere (priprava na morebitni drugi val epidemije);
  • Predstavitev spletne strani www.skupine.si in uporaba sodobne tehnologije, družabnih omrežij, da ostajamo povezani v programu.

Vsi smo bili veseli in hvaležni, da smo se končno srečali v živo! Omogočili smo si čas in prostor za podelitev doživljanj v mesecih, ko je koronavirus zaznamoval naše osebno in poklicno življenje. Različne izkušnje, kako smo se v lokalnih okoljih soočali z novo situacijo, nam bodo zagotovo pomagale v prihodnje, da bomo ostajali povezani s člani in voditelji skupin. 

Dodana vrednost srečanja je bilo tudi slovo od dolgoletne članice strokovne službe na Zvezi, Blanke, ki odhaja v zasluženo penzijo :-)

 

Podporniki