Skupine so pisan svet - seminar za voditelje, Laško 2017

19.10.2017

Teme 2 dnevnega seminarja, z naslovom »Skupine so pisan svet« so v Laškem ponovno presenetile in navdušile več kot 70 sodelujočih.

Plesno- gibalno terapijo je izvedla Mojca Šoštarko, ki je teoretično in praktično predstavila področje Pomoči z umetnostjo.

Mihaela Perkovič Karadža, zaposlena v Sektorju kriminalistične policije PU Kranj, je predstavila konkretne korake v zvezi s problematiko nasilja in odgovorila na številna vprašanja, predloge, pobude.

Sabina Rožen je udeležencem skozi dinamičen pristop približala temo skupinske dinamike, pomen  dodajanja moči vlogi voditelja kot tudi  pomen skrbi za lastno počutje v vlogi voditelja skupine.

Za posebno vzdušje sta skozi voden razgovor na humoren način poskrbeli gostja seminarja Desa Muck in voditeljica razgovora Radojka Hižman, urednica revije Prepletanja, v katerem je Desa Muck podelila doživetja tako iz sveta pisateljice, igralke kot tudi mame, partnerice …

Odlično organiziran seminar, povezanost med udeleženci, skrbno izbrane teme, dobra volja so glavni vtisi iz 2-dnevnega druženja prostovoljcev iz različnih koncev Slovenije.

Le kaj naš čaka v letu 2018.

P.C.

Podporniki