Dostava medicinskih pripomočkov

28.01.2021 |

Izpostavljeno

prejeti pripomočki.jpgV teh izrednih časih, ko je dostopnost nujno potrebnih stvari veliko težja, smo se v Tosami odločili, da stopimo skupaj. Zato je možno naročiti dostavo medicinskih pripomočkov na vaš dom.

Medicinski pripomočki so sredstva, potrebna za zdravljenje ali medicinsko rehabilitacijo. Na naročilnico jih pacientom predpiše zdravnik, za uporabnika pa so brezplačni, saj jim pripadajo po zakonu v breme obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Če ste vi ali vaš svojec prejeli zdravnikovo naročilnico, dostavo* pripomočka lahko naročite vsak dan preko telefona 040 673 111 od 07:30 do 15:30 ure ali po elektronski pošti .

Naše svetovalke vam bodo pomagale pri vseh podrobnostih naročila ter se z vami dogovorile glede časa in načina dostave.*Brezplačna dostava medicinskih pripomočkov je možna v Domžalah z okolico v krogu 35 km, vse ostalo pa po ceniku spodaj.

tabela - cenik.png

 

 

 

 

 

 

 

Medicinski pripomočki na naročilnico

Medicinski pripomočki so sredstva, potrebna za zdravljenje ali medicinsko rehabilitacijo. Poznamo jih mnogo vrst, naše podjetje pa je pogodbeni dobavitelj ZZZS za naslednje:

  • ortoze za stabilizacijo udov in hrbtenice,
  • kilne pasove,
  • pripomočke pri težavah z odvajanjem seča in blata,
  • pripomočke pri zdravljenju sladkorne bolezni,
  • kanile,
  • obvezilni material in raztopine,
  • nekatere pripomočke za gibanje, stojo in sedenje (bergle, hodulje),
  • sanitarne pripomočke (toaletne stole, sedeže za kopalno kad) ter
  • pripomočke pri umetno izpeljanem črevesju in urostomi.

naročilnica za medicinski pripomoček.pngNaročilnica je poseben obrazec, na katerega vam izbrani osebni zdravnik ali zdravnik specialist predpiše določen medicinski pripomoček, ki ga potrebujete. Ko naročilnico prinesete v našo specializirano prodajalno, vam predpisan medicinski pripomoček priskrbimo in izdamo brezplačno. So pa vsi medicinski pripomočki v Belih štacuncah na voljo tudi v prosti prodaji.
Medicinske pripomočke vam torej s prineseno naročilnico zagotavljamo brez doplačila, na račun zdravstvenega zavarovanja. Si pa v naših prodajalnah za doplačilo lahko izberete tudi drug, enakovreden pripomoček, ki morda stane več, a vam bolj ustreza.
V Tosaminih Belih štacuncah pa vam medicinskih pripomočkov na bomo samo izdali. Z veseljem vam bomo tudi svetovali, vam pomagali pri izbiri primernega pripomočka in vas poučili, kako ga pravilno uporabljati. Potreben pripomoček pa v Beli štacuncah lahko tudi preizkusite, saj se boste tako mnogo lažje odločili med cenovno različnimi pripomočki.

LETAK - DOSTAVA NA DOM  - MEDICINSKI PRIPOMOČKI - TOSAMA

Podporniki