Povabilo k branju nove 57. št. revije Prepletanja

03.01.2019 |

Novice zveze

novoletna smrekica 2018DRAGE PROSTOVOLJKE IN PROSTOVOLJCI, ki skupaj z nami sodelujete v programu Skupine starih ljudi za samopomoč!

Meseci in letni časi se vrstijo DRUG ZA DRUGIM in že je za nami praznični december. Pogosteje se ozremo nazaj in naredimo pregled doživetega.

In tukaj je naš: skoraj 5000 vključenih članic in članov ter voditeljic in voditeljev skupin, približno 20000 srečanj in najmanj 30000 ur pogovorov in druženja!

Hvala vsem za vse podarjene prostovoljske ure in kot pogosto reče naša predsednica Zorica: »IMEJTE RADI SEBE, DRUGE PA, KOLIKOR OSTANE. KER VEDNO OSTANE ZELO VELIKO!

Želimo vam prijazno leto 2019, napolnjeno z radovednostjo, upanjem in pogovori! Zorica Škorc, predsednica ZDSGS in strokovna služba: Martina, Blanka, Danijela, Petra in Tatjana


Vabljeni k branju nove številke revije Prepletanja.

 57. št. revija Prepletanja

Drage in spoštovane bralke in dragi in spoštovani bralci!

57.št. naslovnicaTudi zadnja številka revije Prepletanja v letu 2018 je pred vami. Iskreno upam, da jo boste z zanimanjem prebrali. Kot vselej je v njej veliko zanimivih in raznolikih vsebin, ki jih pošiljate za objavo, in drugih, ki se nanašajo na večjo kvaliteto življenja v starosti, ki nam voditeljicam in voditeljem pomagajo pri vodenju skupin in prispevajo k širjenju našega znanja. Hvala vam za vaše sodelovanje in pripravljenost, da delite dogajanja v vaših skupinah in društvih z vsemi bralci Prepletanj. Seveda vas vabim k sodelovanju tudi v prihodnje.

Radojka Hižman, glavna in odgovorna urednica revije Prepletanja

Prispevke za naslednjo številko sprejemamo do 15. 3. 2019 na E- naslov: hizman.radojka@gmail.com ali v pisni obliki na naslov: ZDSGS, uredništvo revije Prepletanja, Partizanska c. 12, 2000 Maribor.


 

Podporniki