56. revija Prepletanja, september 2018

01.09.2018

Spoštovane bralke in bralci!


Druga letošnja številka Prepletanj je luč sveta zagledala na začetku jeseni, zato smo v njej lahko objavili kar nekaj prispevkov o medgeneracijskih taborih, počitnicah in izletih. V njih ponovno poročate o dobrem počutju in lepih druženjih. Tudi sicer ste bili v društvih delovni, veliko je bilo zanimivih druženj in dogodkov, tudi o njih lahko več preberete v tokratni številki.
Strokovne delavke Zveze so za objavo prispevale precej člankov o zaključkih usposabljanj za nove voditeljice, kar priča o zainteresiranosti prostovoljk in potrebah po novih skupinah.
Brali boste lahko o programu Pazi nase in (po)skrbi zase, saj ga boste tisti, ki ste se prijavili za sodelovanje, pričeli izvajati.

Posebej vam priporočam tri prispevke članov skupin, Nedeljsko kosilo, Kmečko življenje pred stotimi leti in Kdaj je človek star.

Prepletanja_56_2018.pdf


Kot vselej vas tudi tokrat vabim, da sodelujete pri pripravi naših Prepletanj. Pišite o druženju v skupini, o svojih potovanjih, o zanimivih ljudeh, o vsem, kar vas zanima in za kar menite, da bo zanimalo tudi druge bralce. Sodelujete lahko tudi s fotografijami in svojimi literarnimi prispevki.


Prisrčno vabljeni k branju te in sooblikovanju naslednje številke.

Prispevke za naslednjo številko sprejemamo do 15. 11. 2018 na e-naslov: ali v pisni obliki na naslov: ZDSGS, uredništvo revije Prepletanja, Partizanska c. 12, 2000 Maribor.

Prijazno vas pozdravljam.

Urednica

 

 

 

 

  • (jpg)

Podporniki